Welkom bij Lijssen administratie

E-mail: administratie@lijssen.nl | Tel: +31 6 133 57232

eric lijssen

Wij zijn er voor de kleine ondernemers

Wij staan je bij met advies, het verzorgen van de administratie en fiscale adviezen.

Lijssen Administratie is opgericht door Eric Lijssen met als doel om de kleine ondernemers bij te staan met advies, het verzorgen van de administratie en fiscale adviezen. Vanuit de visie dat ook kleine ondernemers en ZZP-ers een serieuze zaak hebben en recht hebben op advies over administratie, belastingen en onderneming van een hoogstaande kwaliteit maar niet tegen het tarief van grote accountantskantoren.

Eric heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdient in de financiële wereld. Na meer dan twintig jaar ervaring in de accountancy, belastingadvies en financiële planning bij een groot accountantskantoor is hij sinds 2012 werkzaam bij diverse organisaties in verscheidene branches als administrateur. Al deze ervaringen zorgen voor een diepgaande kennis over administratie, belastingen en onderneming. Zijn studie HEAO-BE en de titel Belasting Adviseur zorgen voor de nodige theoretische kennis.
Deze kennis heeft Eric in 2019 verder uitgebreid door de Post Bachelor opleiding Finance & Control met succes af te sluiten.

Buiten dat is Eric voornamelijk ondernemer en daarom in staat om razend snel met je mee te denken en zich in te leven in je onderneming, met alle uitdagingen die dit met zich meebrengt.

Lijssen Administratie werkt ook met een aantal freelance medewerkers waaronder een ervaren fiscalist voor de meer complexe belasting zaken. Zoals je kunt zien, heeft Lijssen Administratie alle ervaring en expertise in huis om je zaken vakkundig te regelen zodat jij je kunt concentreren op het nog succesvoller maken van je onderneming. Dat kan alleen maar een goed gevoel geven, toch?