Welkom bij Lijssen administratie

E-mail: administratie@lijssen.nl | Tel: +31 6 133 57232

Administratieve dienstverlening

Een goede basis

Vergelijk je onderneming eens met een gebouw. Dat kan klein of groot zijn, maar kan in beide gevallen niet blijven staan zonder goede fundamenten. De administratie is het fundament van je onderneming. Met een kloppende administratie haal je meer uit je bedrijf. Er wordt voldaan aan alle wettelijke eisen, je kunt je besluiten baseren op duidelijke cijfers én je komt niet plotseling voor verrassingen te staan.

 

Orde op zaken

Wij verzorgen, als je dat wil, de complete boekhouding. Van het invoeren van de bonnen en facturen tot het doen van de belastingaangifte en het samenstellen van het financiële jaarverslag. Punctueel, accuraat en snel.

 

Meekijken of zelf doen

Wil je op ieder moment inzage hebben in de boekhouding of zelf een gedeelte invoeren? Dat kan. We werken hiervoor met het boekhoudpakket Twinfield.

 

Alles goed geregeld

Bent je starter? Dan helpen wij je om de administratie op te zetten.
Bent je al langer ondernemer? Dan kijken we graag samen op welke manier we de administratie beter, makkelijker en overzichtelijker kunnen maken.

 

Wil je alles uitbesteden of (gedeeltelijk) zelf de boekhouding voeren? Wat je ook kiest, van één ding kunt je zeker zijn: wij helpen, begeleiden en ondersteunen je.

 

Zoek je ook een sterk fundament voor je onderneming? Bel 06-13357232 of stuur een e-mail en maak gelijk een afspraak, wij praten je graag bij.